Τζιχαντιστές χάκερ απειλούν ΗΠΑ και Μισέλ Ομπάμα μέσω του twitter του περιοδικού Newsweek [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζιχαντιστές χάκερ απειλούν ΗΠΑ και Μισέλ Ομπάμα μέσω του twitter του περιοδικού Newsweek [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αμερικανικό περιοδικό Newsweek έγινε θύμα επίθεσης χάκερ στο τουίτερ, καθώς παραβιάστηκε ο λογαριασμός του και αναρτήθηκαν απειλητικά μηνύματα ενάντια του προέδρου των Η.Π.Α, Μπαράκ Ομπάλα και της οικογένειας του.

Στον λογαριασμό ξεχωρίζουν οι φράσεις «ΚυβερνοΧαλιφάτο» και «Je suis IS», σε μια σαφή αναφορά στο Ισλαμικό Κράτος και το γαλλικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό. Παράλληλα, αναρτήθηκαν απειλές κατά των Η.Π.Α, ως αντίποινα για τις ενέργειες της στον μουσουλμανικό κόσμο.
«Ενώ οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι της σκοτώνουν τους αδελφούς μας στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, εμείς καταστρέφουμε το εθνικό σας σύστημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εκ των έσω» ανέφερε το μήνυμα στον λογαριασμό του Newsweek.

Πρόκειται για την ίδια ομάδα που τον περασμένο μήνα ανέλαβε την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στους λογαριασμούς του πενταγώνου. Στόχος «Μισέλ Ομπάμα, σε παρακολουθούμε, εσένα, τα κορίτσια σου και τον άντρα σου» ήταν το σχόλιο των χάκερς που συνοδευόταν από τα #ΚυβερνοΧαλιφάτο και #Ματωμένος Αγιος Βαλεντίνος.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής πόσο διάστημα κράτησε η «εισβολή» της ομάδας στον λογαριασμό του Newsweek. Το περιοδικό φρόντισε να αφαιρέσει το μπάνερ και τα μηνύματα του ΚυβερνοΧαλιφάτου όσο γρηγορότερα μπορούσε.

Αξίζει να αναφερθεί πως τον περασμένο μήνα οι ίδιοι χάκερ φέρονται να μπήκαν στους λογαριασμούς στο Twitter και το YouTube της αμερικανικής Κεντρικής Διοίκησης, η οποία επιβλέπει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή.

Δείτε τις απειλές των χάκερ μέσα από τον λογαριασμό του Newsweek:

Τζιχαντιστές χάκερ απειλούν ΗΠΑ και Μισέλ Ομπάμα μέσω του twitter του περιοδικού Newsweek [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τζιχαντιστές χάκερ απειλούν ΗΠΑ και Μισέλ Ομπάμα μέσω του twitter του περιοδικού Newsweek [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τζιχαντιστές χάκερ απειλούν ΗΠΑ και Μισέλ Ομπάμα μέσω του twitter του περιοδικού Newsweek [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάκερ Η.Π.Α Μπάρακ Ομπάμα Newsweek
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ