Η ημέρα και ώρα θανάτου της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον έχει προγραμματιστεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ημέρα και ώρα θανάτου της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον έχει προγραμματιστεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί: Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν δεν θα ξαναξυπνήσει. Τρία ακριβώς χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της Γουίτνεϊ Χιούστον, σε ηλικία 48 ετών, τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν να της βγάλουν αύριο τα μηχανήματα που την κρατούν τεχνητά στη ζωή.


Ολοι οι Χιούστον ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο. Σε τεχνητό κώμα από τις 31 Ιανουαρίου η Μπόμπι Κριστίνα, η μοναχοκόρη στης μεγάλης σταρ, δεν έχει ελπίδες.
Ο πατέρας της Μπόμπι Μπράουν ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να την βγάλουν από τα όργανα που την κρατούσαν ζωντανή τεχνητά. «Αν έχει τις αισθήσεις της ίσως υπάρχουν περισσότερες ελπίδες» δήλωσε ο 46χρονος τραγουδιστής που έμαθε πριν από μερικές ημέρες ότι η κόρη του ήταν καταδικασμένη. Η γιαγιά της Σίσσυ επέλεξε να βγει από τα όργανα στις 11 Φεβρουαρίου ώστε «μητέρα και κόρη να ενωθούν στην αιωνιότητα» όπως δήλωσε.

Η ημέρα και ώρα θανάτου της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον έχει προγραμματιστεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ημέρα και ώρα θανάτου της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον έχει προγραμματιστεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε άψυχη στο μπάνιο της στο σπίτι της που βρίσκεται στο Ρόσβλε της Τζόρτζια ενώ παρουσίαζε ύποπτες μελανιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Ο σύντροφός της Νίκ Γκόρντον θεωρείται ύποπτος νούμερο 1 για ενδοοικογενειακή βία. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο μήπως κάποιος βίαιος καυγάς ξέσπασε ανάμεσά τους πριν βρουν την άψυχη κοπέλα.

Η ημέρα και ώρα θανάτου της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον έχει προγραμματιστεί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ