Όταν η Lady Gaga συναντήθηκε με την Amy Winehouse - iefimerida.gr

Όταν η Lady Gaga συναντήθηκε με την Amy Winehouse

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο πρόωρος θάνατος της Αmy Winehouse να μην τους επέτρεψε να συνεργαστούν μεταξύ τους, όμως σίγουρο είναι πως οι δύο πιο εκκεντρικές καλλιτέχνιδες της δεκαετίας είχαν αρκετά κοινά μεταξύ τους και η εορταστική συλλογή του 85χρονου Τονι Μπένετ έρχεται να το επιβεβαιώσει μιας και συμμετέχουν και οι δύο σε ντουέτα μαζί του.

Δείτε το επίσημο video του Βοdy and Soul που είναι το ντουέτο και το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε η Amy, ενώ στο The Lady is a Tramp ετοιμαστείτε να απολαύσετε την Lady Gaga με μια φανταστική ερμηνεία που μάλλον δεν θα περιμένατε!

Ο βραβευμένος με Γκράμι και θρύλος της τζαζ, Τόνι Μπένετ είχε δηλώσει για την ηχογράφηση με την Winehouse: «Ήταν πολύ συγκινητικό το να ηχογραφώ με την Amy Όταν ακούσετε το «Body and Soul» θα διαπιστώσετε την καλλιτεχνική ιδιοφυΐα της και την λαμπρότητα αυτού του κοριτσιού, το οποίο είναι από τους πιο ειλικρινείς μουσικούς που έχω γνωρίσει ποτέ».

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του κομματιού θα διατεθούν στο Amy Winehouse Foundation, το ίδρυμα που δημιούργησε ο πατέρας της Εϊμι, Μιτς Γουαϊνχάουζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ