Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δέχομαι πόλεμο - iefimerida.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δέχομαι πόλεμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, φανερά ενοχλημένος από δημοσιεύματα της Espresso, κατήγγειλε την εφημερίδα και τον συντάκτη (που δεν αποκάλυψε το όνομά του) για ψευδείς ειδήσεις εις βάρος του.

Όπως είπε, η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ «νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική και φλέρταρε με τον θάνατο», υπονοώντας ότι αυτό είχε σχέση με σκληρά ναρκωτικά. Εξοργισμένος ο Γιάννης με το δημοσίευμα, είπε ότι θα κινηθεί νομικά και αυτός και η εταιρεία παραγωγής (που έχει αναλάβει το μιούζικαλ με θέμα τη μητέρα του) λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τους τσακίσω όλους».

Τελειώνοντας, αποκάλυψε ότι θα κινηθεί εναντίον και της πηγής που συνεργάστηκε με την εφημερίδα και είναι μέσα από την οικογένειά του και μάλιστα κατέχει και το 70% των πνευματικών δικαιωμάτων της Αλίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ