Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ανέβει η Ελένη Ψυχούλη, αφού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Κώστα Αγριάννη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από λίγο καιρό στον Βόλο, όπου η γνωστή δημοσιογράφος γεύσης εδώ και έναν χρόνο διατηρεί εστιατόριο, το «Πιρουνάκι», καθώς προμηθευόταν βιολογικό λάδι από τον μέλλοντα σύζυγό της.

Μια μέρα, όταν συναντήθηκαν στο μαγαζί της, ήρθαν λίγο πιο κοντά και από τότε είναι μαζί, αφού διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά. Ο Κώστας Αγριάννης για πολλά χρόνια διατηρούσε νυχτερινά μαγαζιά στον Βόλο, ωστόσο τελευταία ασχολείται με το βιολογικό λάδι και έχει βιολογικούς ελαιώνες. Ο ίδιος έχει και πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και γι' αυτό φτιάχνει διάφορα έπιπλα και αντικείμενα από ξύλο ελιάς.

Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Η Ελένη και ο Κώστας κατάλαβαν μέσα σε δέκα λεπτά ότι ήθελαν να είναι μαζί», δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Ηταν η πρώτη φορά στη ζωή της που η Ελένη θαύμασε έναν άνδρα. Της άρεσε ο χαρακτήρας του, το χιούμορ του, η ευγένειά του και το πόσο ίδιοι είναι σαν χαρακτήρες. Εκείνος είναι Λιοντάρι με ωροσκόπο Δίδυμο και εκείνη Κριός με Δίδυμο. Αυτό είναι καρμικό και είναι απίστευτος συνδυασμός», συμπληρώνει ο ίδιος άνθρωπος, που τους γνωρίζει πολύ καλά.

Το ζευγάρι, που πλέον συζεί, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφού κατοικεί μακριά από τον κόσμο, σε ένα καλύβι στους ελαιώνες του Κώστα Αγριάννη, στο Πήλιο. Μάλιστα, δεν έχουν ούτε τηλέφωνο, ούτε ηλεκτρικό, αφού, όπως λένε σε δικούς τους ανθρώπους, θέλουν να έχουν την ησυχία τους. Αν και ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πού θα τελεστεί ο γάμος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιλέξουν το Πήλιο, το οποίο λατρεύουν.

Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Ελένη Ψυχούλη στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζιλιάνο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Γιώργο. Παράλληλα με τη νέα της ζωή στον Βόλο, η γνωστή δημοσιογράφος γεύσης πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής «Chef στον αέρα», που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά στον ΣΚΑΪ και ήδη έχει πάρει το «πράσινο φως» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια σειρά με υφάσματα, με την ονομασία «Idi Proikos», και γι' αυτό μαζί με τον Κώστα Αγριάννη, που κάνει τα έπιπλα, σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο. Αλλωστε, η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το interior design και μαζί με τον σύντροφό της αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πηγή: Παραπολιτικά

Εδώ η Ελένη Ψυχούλη στο υπέροχο σπίτι της:

Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Ελένη Ψυχούλη βρήκε τον έρωτα στον Βόλο -Για δεύτερη φορά νυφούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Ψυχούλη νυφούλα έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ