Γυμνόστηθες επιτέθηκαν στον Στρος Καν -Tον αποκαλούσαν μαστροπό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γυμνόστηθες επιτέθηκαν στον Στρος Καν -Tον αποκαλούσαν μαστροπό [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις γυμνόστηθες γυναίκες - μέλη της οργάνωσης Femen ρίχθηκαν το πρωί της Τρίτης πάνω στο αυτοκίνητο του Ντομινίκ Στρος-Καν κατά την άφιξη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ στο δικαστήριο της Λίλλης στη βόρεια Γαλλία όπου δικάζεται για μαστροπεία.

Φωνάζοντας «μαστροποί-πελάτες να κηρυχθούν ένοχοι», οι τρεις ακτιβίστριες αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που είχαν πάρει θέσεις μπροστά από το δικαστήριο και μία εξ αυτών σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου με τα σκούρα τζάμια που μετέφερε τον Ντομινίκ Στρος-Καν, ενώ οι δύο άλλες στάθηκαν γύρω από το αυτοκίνητο, πριν τεθούν όλες υπό κράτηση.

Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και για καιρό φαβορί για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012, ο Στρος-Καν πρόκειται να αρχίσει σήμερα να δίνει εξηγήσεις για το ρόλο του σε πάρτυ τα οποία οργανώνονταν από ένα κύκλο φίλων στη Λίλλη, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον.

Επί τρεις ημέρες θα έρθει σε αντιπαράσταση με πρώην πόρνες που στρατολογούνταν γι' αυτές τις βραδιές, γυναίκες που στη διάρκεια της έρευνας είχαν περιγράψει τις ερωτικές συνευρέσεις ως «σφαγή».

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν υποστηρίζει πως αγνοούσε ότι οι παρτενέρ του ήταν πόρνες.

Στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ μπορεί να επιβληθεί μέγιστη ποινή κάθειρξης 10 ετών και πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ για μαστροπεία με επιβαρυντικές περιστάσεις στη δίκη αυτή, η οποία αποτελεί στη Γαλλία το δικαστικό θέαμα της χρονιάς.

Γυμνόστηθες επιτέθηκαν στον Στρος Καν -Tον αποκαλούσαν μαστροπό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Γυμνόστηθες επιτέθηκαν στον Στρος Καν -Tον αποκαλούσαν μαστροπό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Γυμνόστηθες επιτέθηκαν στον Στρος Καν -Tον αποκαλούσαν μαστροπό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμνόστηθες Femen Ντομινίκ Στρος Καν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ