Σάμος: Εδειραν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάμος: Εδειραν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα μπούκαραν σε ραδιοφωνικό στούντιο στη Σάμο και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο, την ώρα που έκανε «ζωντανή» εκπομπή.

Το θύμα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννη Νέγρης, ο οποίος λίγο πριν τελειώσει την ενημερωτική του εκπομπή, στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm 99,8 και αφού είχε ολοκληρώσει την τηλεφωνική συνέντευξη που είχε με τον Γιώργο Αυτιά, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από 2 άτομα μέσα στο στούντιο του ραδιοφώνου.

Σάμος: Εδειραν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το isamos.gr γύρω στις 13:30, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του στούντιο και μπήκε μέσα ένας μεσήλικας άντρας, όπου χωρίς να πει καμμία κουβέντα, άρχισε να γρονθοκοπεί στο κεφάλι τον Γιάννη Νέγρη μπροστά, στα έκπληκτα μάτια της ηχολήπτριας του σταθμού.

Σάμος: Εδειραν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο δημοσιογράφος προσπαθώντας να προστατευθεί από τα χτυπήματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, προκειμένου να ειδοποιηθεί και να έρθει η αστυνομία.

Σε 2 περίπου λεπτά εισέβαλε μέσα στο στούντιο και δεύτερο νεαρό άτομο που άρχισε επίσης να τον γρονθοκοπεί λέγοντάς του πως «θα τον σκοτώσει που τολμά και φωνάζει την αστυνομία».

Οι δύο εισβολείς, προξένησαν ζημιές μέσα στο στούντιο σπάζοντας υπολογιστές και άλλα αντικείμενα και έσπευσαν σε φυγή χωρίς να συλληφθούν.

Σάμος: Εδειραν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σάμου όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις. Όπως ανέφερε ο ίδιος δέχθηκε πάνω από 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα και προσπάθησε να προφυλαχθεί από τη μανία των δραστών.

Σάμος: Εδειραν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σύμφωνα με το isamos.gr οι μαρτυρίες για τους δράστες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον πατέρα και τον αδελφό ενός καθηγητή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εμπλέκεται σε υποθέσεις για τις οποίες ο Γ. Νέγρης διεξάγει δημοσιογραφική έρευνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξυλοκόπησαν δημοσιογράφος Σάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ