Φάινμαν: Θα στηρίξω τη συμφωνία-γέφυρα στη Σύνοδο Κορυφής - iefimerida.gr

Φάινμαν: Θα στηρίξω τη συμφωνία-γέφυρα στη Σύνοδο Κορυφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη αλλά και τη σημασία για να προκύψει μία αμοιβαία επωφελής συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων διατύπωσε σύμφωνα με το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο Καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάινμαν θεωρώντας ρεαλιστικές και λογικές τις θέσεις της κυβέρνησης.

Σε ενημερωτικό σημείωμα, το Μέγαρο Μαξίμου περιγράφει πως η συνάντηση των δύο αντρών έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, καθώς και ότι ο Αυστριακός Καγκελάριος επισήμανε στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι θεωρεί σημαντικό να δώσει η Ελλάδα διαβεβαίωση προς τους δανειστές ότι θα τηρήσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, έτσι ώστε να υλοποιηθεί η προσωρινή συμφωνία-γέφυρα, με την οποία συμφωνεί και θα την υποστηρίξει ως θέση στη Σύνοδο Κορυφής.

Συμφωνία επίσης υπήρξε στο θέμα της Ρωσίας, με κοινή θέση τόσο του Αυστριακού Καγκελάριου όσο και του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι ότι πρέπει να υπάρχει διάλογος σε διπλωματικό επίπεδο μεταξύ της Ε.Ε. και της Ρωσίας και όχι επέκταση των κυρώσεων.

Τέλος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές , οι επαφές της νέας ελληνικής κυβέρνησης θα συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα κατά το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό πάντοτε την επίτευξη μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους και το σεβασμό της λαϊκής εντολής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ