Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκατσε έξι ώρες στην καρέκλα του προέδρου της Βουλής -Δεν σηκώθηκε ούτε για ένα λεπτό - iefimerida.gr

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκατσε έξι ώρες στην καρέκλα του προέδρου της Βουλής -Δεν σηκώθηκε ούτε για ένα λεπτό

Φωτογραφία: Kostis Ntantamis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά έξι ολόκληρες ώρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έφυγε ούτε για 1 λεπτό από την θέση της στην έδρα του προέδρου της Βουλής.

Η σημερινή δεύτερη συνεδρίαση των προγραμμάτων δηλώσεων ξεκίνησε στις 11.15 και μέχρι τις 5.15 που έληξε η πρωινή συνεδρίαση η κ. Κωσταντοπούλου ήταν εκεί με συνεχείς αναφορές αρχικά για τους υπουργούς της κυβέρνησης που βρίσκονταν στα υπουργικά έδρανα λέγοντας ότι «αυτό είναι καλό παράδειγμα».

Αναφορές όμως έκανε και σε αρκετές ομιλίες βουλευτών όπως αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ενοχλημένος της είπε πως αν θέλει να κάνει πολιτικές τοποθετήσεις θα πρέπει να κατεβαίνει από την θέση του προέδρου και να μιλάει ως απλή βουλευτής από το βήμα. Σε κάθε περίπτωση η στάση της κ.Κωσταντοπούλου δείχνει ότι ήρθε για να είναι Πρόεδρος της Βουλής και μέσα στην Ολομέλεια. Τις περισσότερες ώρες της μέρας και πως οι αντιπρόεδροι της Βουλής ελάχιστα θα βλέπουν την προεδρική καρέκλα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ