Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι 76 βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν τη νέα συμφωνία αν είναι καλή - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι 76 βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν τη νέα συμφωνία αν είναι καλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντώντας εκ μέρους της ΝΔ, ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι διέκρινε στην ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη «στροφή στον πολιτικό ρεαλισμό» για να προσθέσει αργότερα πως «αν θέλετε πραγματικά χρόνο, δεν έχετε παρά να ζητήσετε την παράταση του υφιστάμενου προγράμματος».

Πάντως οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, στο σύνολό τους, ήταν εκτός κομματικής γραμμής αφού διαχώρισε τη θέση του από όσα ακούγονται από την ηγεσία της ΝΔ περί «αριστερής παρένθεσης» του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «στη διαπραγμάτευση έχετε τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια λύση εθνικά ωφέλιμη. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να σας δούμε ως αριστερή παρένθεση. Θα είχε επιβεβαιωθεί έτσι το χειρότερο σενάριο για τη χώρα, θα είχε αποτύχει η διαπραγμάτευση και κανείς δεν το θέλει. Οι 76 βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν τη νέα συμφωνία αν είναι καλή και με ευρωπαϊκή προοπτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ