Το Ποτάμι: «Εκθεση ιδεών η ομιλία του Τσίπρα» - iefimerida.gr

Το Ποτάμι: «Εκθεση ιδεών η ομιλία του Τσίπρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκθεση ιδεών χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι και επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ότι ο χρόνος για την Ελλάδα λιγοστεύει.

«Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα - Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ενώ τονίζεται πως απαιτούνται θαρραλέες αποφάσεις που θα κρατούν τη χώρα στην ΕΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος

«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν έκθεση προεκλογικών ιδεών. Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα. Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να πει στους πολίτες όχι εκείνα που ονειρευόταν προεκλογικά αλλά εκείνα που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Ο χρόνος λιγοστεύει. Χρειαζόμαστε θαρραλέες αποφάσεις και ενα πατριωτικό σχέδιο διαπραγμάτευσης που θα κρατήσει την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι ανακοίνωση Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ