Εφιάλτης στο ξενοδοχείο: Τις χειρότερες κριτικές απέσπασε η επιχείρηση του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ

Εγινε γνωστός από την εκπομπή του «Εφιάλτης στην Κουζίνα» όπου πήγαινε σε εστιατόρια υπό κατάρρευση και έβαζε στους ιδιοκτήτες τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Ομως τώρα ήρθε η ώρα που δέχθηκε κι ο ίδιος κριτική και ήταν πολύ χειρότερη απ' όσα είχε πει στην εκπομπή του μέχρι σήμερα.

Καθώς ο Ράμσεϊ έχει ξεκινήσει μία νέα σειρά «Εφιάλτης στο ξενοδοχείο» παρόμοια με την προηγούμενη, μόνο που αντί για εστιατόρια, βάζει σε τάξη ξενοδοχεία, στο δικό του ιδιόκτητο ξενοδοχείο στο Λονδίνο φαίνεται να επικρατεί το απόλυτο χάος.

Οι κριτικές στο TripAdvisor είναι φρικτές και τα αστεράκια του μειώνονται συνεχώς. Μερικά από τα σχόλια των πελατών κάνουν λόγο για «φρικτό πρωινό» και «αδιάφορο και αγενές προσωπικό» ενώ επισημαίνουν ότι τα δωμάτια «δεν αξίζουν τα λεφτά τους»

Το φθηνότερο δωμάτιο διαθέσιμο στο ξενοδοχείο - εστιατόριο York & Albany, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο πάρκο Regent, κοστίζει περισσότερο από 200 λίρες το βράδυ - ενώ ένα γεύμα τριών πιάτων περισσότερο από 40 λίρες.

Μάλιστα ανάμεσα στα 1.073 ξενοδοχεία του Λονδίνου βρίσκεται στην 527η θέση, κάτι σίγουρα καθόλου αντάξιο με τον αυστηρό και οργανωτικό επαγγελματικό χαρακτήρα που θέλει να βγάλει προς τα έξω ο Ράμσεϊ στην εκπομπή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκόρντον Ράμσεϊ ξενοδοχείο κριτικές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ