Κινητό αξίας 42 000 ευρώ που δεν κάνει ούτε τα βασικά! - iefimerida.gr

Κινητό αξίας 42 000 ευρώ που δεν κάνει ούτε τα βασικά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα έχουν σχεδιαστεί από την δανέζικη εταιρεία Aesir που έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη και η οποία λάνσαρε τα μοντέλα Æ+Y που η τιμή τους ξεκινά στα 42 000 ευρώ, γεγονός που αυτόματα τα κατατάσσει στα ακριβότερα του κόσμου.

Τεχνολογικά δεν διαθέτουν κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή, μάλλον μόνο τα βασικά όπως αυτόματη κλήση, blue tooth και... ενσωματωμένο κομπιουτεράκι (!) όμως είναι φτιαγμένα από χρυσό 18 καρατίων και αυτό από μόνο του κοστίζει και κοστίζει ακριβά (ειδικά τώρα που η τιμή του χρυσού είναι στα ύψη).
Βέβαια αν βρίσκετε απαγορευτικό το ποσό των 42 000 ευρώ, υπάρχει και και μια προσιτή εκδοχή του από ανοξείδωτο ατσάλι που κοστίζει μόνο 7.500 ευρώ.
Πάντως το πιο ακριβό κινητό του πλανήτη είναι επίσης φτιαγμένο από χρυσό (22 καρατίων όμως) και έχει και ένα διαμάντι 7,1 καρατίων στο πληκτρολόγιο και δεν είναι άλλο από το περίφημο Goldstriker iPhone 3GS Supreme που κοστίζει 3,2 εκατομμύρια δολάρια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ