Tα must parties του Παρασκευοσάββατου - iefimerida.gr

Tα must parties του Παρασκευοσάββατου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από όλα έχει αυτό το διήμερο στο clubbing της πόλης: από τον Thavious Beck και τον hip hoper Kutmah μέχρι τον κορυφαίο Ολλανδό Sander Kleinenberg.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πάμε σίγουρα στο Τώρα Κ 44 για ένα πάρτυ με ελεύθερη είσοδο και τον MC Thavius Beck στα decks (στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα) να ενώνει τις δυνάμεις του με τους Iky Castilho και Jostereo. Μαζί τους και τα τα μέλη της αθηναϊκής ομάδας Fresh Things First (Circo Inverso, Jeph1 και Narel), τον Elephant Phinix με τους Pad Trio και τον Yoxoy. Την ίδια μέρα στο Six D.O.G.S., άλλος δύο σταρ Djs κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στην Αθήνα: ο Kutmah (από το Λος Άντζελες) και ο Γάλλος Samy Ado (πρώην Hungry Sam) σε ένα πάρτυ που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 10 (η είσοδος κοστίζει: € 7).
Με ελεύθερη είσοδο είναι και το πρώτο πάρτυ που γίνεται στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας και το οποίο θα λάβει χώρα στο μπαρ 42 με την παραγωγό του Εν Λευκώ Κατερίνα –Kafka– Καφεντζή. (Στις 10 μ.μ.). Οι goth fans πρέπει να βρεθούν στο Second Skin για το Batcave party με 10 DJs,της αθηναϊκής goth σκηνής (Σπύρος Στεφανάτος, Γιώργος Φακίνος, Ribeiro, Thanasis (Dark Cell), Jeremy, Jinx Entertainer, George Safelas, Kostas T, Fabrica Team) σε ημίωρα σετ έκαστος (είσοδος: € 5 ).

Το Σάββατο ξεχωρίζουνι το event στο Animal με καλεσμένο τον Ολλανδό DJ Sander Kleinenberg
(Είσοδος: € 20), αλλά και το psy trance party των Natural High στο Κύτταρο με καλεσμένο τον Ρώσο Parasense. (Είσοδος: € 20) και το επίσης psy trance party της Unitedfront με τον ισραηλινό
Indra στο κλαμπ Campana στο Μπουρνάζι (Είσοδος: € 15)
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Le Ciel Season 5 party με το οποίο η ομόνυμη ομάδα εγκαινιάζει τη νέα σεζόν στο Skullbar με τους θαμώνες να είναι ντυμένοι εμπνευσμένοι από ήρωες των κόμικς και video games, τα decks να παίζουν ιαπωνική ποπ/ροκ, ενώ τα παιδιά φρόντισαν να μας παρουσιάσουν και το νέο video game Dead Island (είσοδος: €7)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ