Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα Συγκλονιστικές φωτό-βίντεο - iefimerida.gr

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα Συγκλονιστικές φωτό-βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτοπυρπολήθηκε 55χρονος άνδρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των πολιτικών κομμάτων.

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα Συγκλονιστικές φωτό-βίντεο | iefimerida.gr 0

Ο άνδρας, απειλούσε για αρκετή ώρα ότι θα καεί ζωντανός, κρατώντας στο ένα χέρι μια ντουντούκα και στο άλλο ένα μπιτόνι βενζίνη, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Ευτυχώς για τον ίδιο, όταν τελικά πραγματοποίησε την απειλή του, άνδρες της ομάδας Ζήτα επενέβησαν άμεσα και με πυροσβεστήρες έσβησαν τη φωτιά που είχε βάλει στον εαυτό του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη.

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα Συγκλονιστικές φωτό-βίντεο | iefimerida.gr 1

Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος άνδρας πριν από δύο χρόνια περίπου επιχείρησε ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και έξω από το ίδιο υποκατάστημα τράπεζας.

Πηγή: photoreportage.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τράπεζα αυτοπυρπολισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ