Σακελλαρίδης: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στις προγραμματικές - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στις προγραμματικές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του στο μνημόνιο επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το μνημόνιο έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Μάλιστα, τόνισε ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στις προγραμματικές δηλώσεις που ξεκινά την Κυριακή ο Πρωθυπουργός.

Σχετικά με τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 67% των μεταρρυθμίσεων του μνημονίου, ο κ. Σακελλαρίδης διευκρίνισε στον ΑΝΤ1 ότι, όταν λένε μεταρρυθμίσεις, συμφωνούν με ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων το οποίο, εάν γίνει με έναν τρόπο, ο οποίος μπορεί να είναι λειτουργικός και για τη δημόσια διοίκηση και για το φορολογικό σύστημα και για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει και την οικονομία και την κοινωνία. «Σε καμία περίπτωση, δεν συμφωνούμε με το μνημόνιο», επισήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πράγματα που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κόκκινη γραμμή. «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στις προγραμματικες δηλώσεις του Πρωθυπουργού και επιμέρους σε όσα προγράμματα πουν και οι υπουργοί. Είναι ανάγκη να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Δίνουμε μια μάχη με την διαπραγμάτευση, θέλουμε να το φέρουμε εις πέρας, διότι αυτό πήραμε ως λαϊκή εντολή στις εκλογές. Υπάρχουν θέματα τα οποία θέτει η ελληνική κυβέρνηση στα οποία δεν μπορεί να κάνει πίσω, γιατί έχει τη δέσμευση από τη λαϊκή εντολή την οποία έχει πάρει. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση στην οποία ασκείται κριτική, επειδή έχει σκοπό να πράξει αυτά τα οποία υποσχέθηκε», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ