Οι Αtenistas και τα μυστικά του λόφου - iefimerida.gr

Οι Αtenistas και τα μυστικά του λόφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα την Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου η ομάδα Atenistas θα μας μυήσει στα μυστικά του Λόφου Φιλοπάππου ενώ όσοι συμμετάσχουν θα απολαύσουν και μια συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου.
Συγκεκριμένα το ραντεβού για την έναρξη του περιπάτου στον λόφο θα δοθεί στις 6.30μ.μ., στην συμβολή των οδών Διον. Αρεοπαγίτου και Απ. Παύλου (είσοδος Φιλοπάππου) και συνοδεία Αρχαιολόγων της Α' Εφορείας, οι περιπατητές θα κάνουν μία βόλτα στο λόφο, θα περιηγηθούν στις άγνωστες διαδρομές του και θα μυηθούν στα μυστικά των αρχαίων αθηναϊκών συνοικιών Κοίλης και Μελίτης που βρίσκονταν στο λόφο.
Η βόλτα θα ολοκληρωθεί γύρω στις 19.30, στο ηλιοβασίλεμα και θα ακολουθήσει μια unplugged συναυλία με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο πλάτωμα της Μελίτης (με θέα από τη μια το λόφο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα κι από την άλλη τη θάλασσα του Σαρωνικού) .

Πληροφορίες: atenistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ