Σοκ στο Λονδίνο: Πρώην αστέρας της ποπ κρίθηκε ένοχος για παιδεραστία - iefimerida.gr

Σοκ στο Λονδίνο: Πρώην αστέρας της ποπ κρίθηκε ένοχος για παιδεραστία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχο για παιδεραστία εις βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών βρήκε δικαστήριο του Λονδίνου τον πρώην αστέρα της βρετανικής ποπ, Γκάρι Γκλίτερ.

Ο 70χρονος σήμερα Πολ Γκαντ, όπως είναι το πραγματικό του ονοματεπώνυμο, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, διάπραξης 4 σεξουαλικών εγκλημάτων και της σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικη. Οι αποτρόπαιες πράξεις του έγιναν τη πενταετία 1975-1980. Το ύψος της ποινής του θα ανακοινωθεί στις 27 Φεβρουαρίου.

Σοκ στο Λονδίνο: Πρώην αστέρας της ποπ κρίθηκε ένοχος για παιδεραστία | iefimerida.gr 0


Οταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία εναντίον του, ο Γκλίτερ μετά το σοκ άρχισε να στέλνει... φιλιά προς τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Ο πρώην αστέρας του πενταγράμμου συνελήφθη την 28η Οκτωβρίου του 2012 στο Λονδίνο σε μια χρονική περίοδο όπου ένα μετά το άλλο ξεσπούσαν τα σκάνδαλα παιδεραστίας στα οποία εμπλέκονταν προσωπικότητες της βρετανικής σόουμπιζ.

Ο Γκλίτερ είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 1997 και είχε καταδικαστεί σε 4 μήνες φυλάκιση επειδή είχε μεταφορτώσει στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Για να αποφύγει τα μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος κατέφυγε στην Καμπότζη από όπου απελάθηκε το 2002 με την κατηγορία της παιδεραστίας.

Στη συνέχεια καταδικάστηκε σε κάθειρξη 3 ετών στο Βιετνάμ καθώς κρίθηκε ένοχος για άσεμνες πράξεις εναντίον δύο ανηλίκων. Αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης 2 ετών και 9 μηνών, επέστρεψε στη Βρετανία το 2008. Ο τραγουδιστής πούλησε 20 εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ