Το νέο Corsa OPC είναι το πιο γρήγορο μικρό Opel - iefimerida.gr

Το νέο Corsa OPC είναι το πιο γρήγορο μικρό Opel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ολοκαίνουργιο Corsa OPC κινείται από έναν τετρακύλινδρο 1.600 turbo ο οποίος φτάνει τα 207 άλογα και το καθιστά το πιο γρήγορο μικρό Opel της ιστορίας, καθώς για το 0-100 χρειάζεται μόλις 6,8 δεύτερα και η τελική του φτάνει τα 230 χλμ./ ώρα.

Όλοι αυτοί οι ίπποι φτάνουν στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ η μέση κατανάλωση είναι 7,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και οι αντίστοιχες εκπομπές CO2 174 γραμμάρια.

Βάση του νέου Corsa OPC είναι το σπορ πλαίσιο FSD (Frequency Selective Damping), που έχει χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 10 χιλιοστά. Ταυτόχρονα τo τιμόνι έχει πιο σπορ ρύθμιση, οι τροχοί είναι 18 ιντσών, ενώ στο πακέτο Performance υπάρχει και (μηχανικό) μπλοκέ διαφορικό.

Οπτικά, το κορυφαίο μικρό Opel ξεχωρίζει από το φουλ αεροδυναμικό πακέτο, ενώ αντίστοιχης λογικής, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, είναι και οι επεμβάσεις στο εσωτερικό.

Το νέο Corsa OPC είναι το πιο γρήγορο μικρό Opel | iefimerida.gr 0
Το νέο Corsa OPC είναι το πιο γρήγορο μικρό Opel | iefimerida.gr 1
Το νέο Corsa OPC είναι το πιο γρήγορο μικρό Opel | iefimerida.gr 2
Το νέο Corsa OPC είναι το πιο γρήγορο μικρό Opel | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Opel Corsa αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ