Η περίεργη ιστορία με τη γραβάτα που χάρισε ο Ρέντσι στον Τσίπρα - iefimerida.gr

Η περίεργη ιστορία με τη γραβάτα που χάρισε ο Ρέντσι στον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς λόγος έγινε για τη γραβάτα που δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, και όλοι θυμούνται τον Ελληνα πρωθυπουργό να γελάει και να υπόσχεται να τη φορέσει όταν κλείσει τη συμφωνία.

Ωστόσο ο Βηματοδότης αναφέρει ότι αυτή η γραβάτα θα έπρεπε σχεδόν να επιστραφεί ως «απαράδεκτη». Κι αυτό διότι oι γραβάτες του τύπου αυτού αγοράστηκαν μαζικά από την ιταλική κυβέρνηση (άρα της ήρθαν πολύ φθηνά) πριν από οκτώ μήνες, όταν άρχιζε η ιταλική προεδρία. Και, δεύτερον, η γραβάτα φέρει παντού το σήμα της ιταλικής προεδρίας στην ΕΕ, ούτε καν το ιταλικό εθνόσημο.
Ποιος θα φορέσει τέτοια γραβάτα για να διαφημίσει μια προεδρία στην ΕΕ που έχει λήξει; Ο ιταλός πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν θέλησε να βάλει το χέρι στην τσέπη του για να αγοράσει μια γραβάτα της προκοπής και προτίμησε να δωρίσει μια γραβάτα... δημοσίας δαπάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματέο Ρέντζι Αλέξης Τσίπρας γραβατα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ