Ενοχος ο 78χρονος που αποπλάνησε 11χρονη και μετά της έδωσε 20 ευρώ για να μη μιλήσει - iefimerida.gr

Ενοχος ο 78χρονος που αποπλάνησε 11χρονη και μετά της έδωσε 20 ευρώ για να μη μιλήσει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κάθειρξη 8 ετών για αποπλάνηση ανηλίκου ηλικίας 11 ετών καταδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, σε 78χρονο, από χωριό της Μαγνησίας.

Το δικαστήριο δέχτηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και όρισε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το συμβάν έγινε τον Ιούνιο του 2011, όταν ο τότε 74χρονος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη του 11χρονου κοριτσιού, που τον αποκαλούσε μάλιστα «παππού» και το οδήγησε σε εγκαταλειμμένο σπίτι του χωριού. Το παιδί έπαιζε με φίλες και ο δράστης την τράβηξε από το χέρι και στο σπίτι άρχισε να τη χαϊδεύει και να τη φιλάει. Παράλληλα της πρόσφερε 20 ευρώ, για να μη μιλήσει. Το παιδί αντέδρασε, τον κλώτσησε και διέφυγε.

Μίλησε με τη μητέρα της και την επομένη έγινε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι είναι «κατασκευασμένη» από την οικογένεια του παιδιού.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του, τονίζοντας ότι είναι ένοχος ασελγών πράξεων και όχι ασελγών χειρονομιών και ότι προσέβαλε την αθωότητα του παιδιού.

Πηγή: thessalianews.gr/ Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 78χρονος ασέλγεια ανήλικη 11χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ