Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οποιος έχει ψάξει για σπίτι σε μεγάλη πόλη έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το άγχος και τις, εξοργιστικά, υψηλές τιμές ενοικίασης για μικρά , σε έκταση, διαμερίσματα.

Η ολλανδική αρχιτεκτονική εταιρεία Heijmans βρήκε την λύση για τους νέους των μεγάλων πόλεων, που ψάχνουν μια στέγη στις μεγάλες πόλεις. Οι αρχιτέκτονες της εταιρείας δημιούργησαν ένα πρωτότυπο προκατασκευασμένο σπίτι,με τιμή προσιτή για νέους επαγγελματίες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάρουν δάνειο για να αγοράσουν μια κατοικία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, τα προκατασκευασμένα σπίτια μπορούν να κατασκευαστούν μέσα σε μια μέρα στα κενά οικόπεδα των αστικών χώρων.

Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Οι τοίχοι των σπιτιών είναι φτιαγμένοι από μασίφ ξύλο και στην οροφή τους υπάρχουν πάνελ φωτοβολταϊκών για την εξασφάλιση της αυτόνομης ενέργειας των σπιτιών. Τα σπίτια μπορέι να φαίνονται μικρά αλλά παρέχουν όλες τις ανέσεις στους κατοίκους: κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο και μια εξωτερική βεράντα. Οι πρώτοι ένοικοι των σπιτιών δηλώνουν ενθουσιασμένοι: «Μπορεί να μοιάζουν μικρά αλλά έχουν τα πάντα που χρειάζεσαι σε ένα μικρό σπίτι. Οι ξύλινοι τοίχοι σου δίνουν μια ζεστασιά και σε γεμίζουν με θετική ενέργεια».

Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αυτά τα σπίτια μπορούν να χτιστούν σε μια ημέρα -Είναι μίνιμαλ και ντιζαϊνάτα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ