«Ράλι θανάτου» για το 25χρονο μοντέλο στην παραλιακή - iefimerida.gr

«Ράλι θανάτου» για το 25χρονο μοντέλο στην παραλιακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένοι είναι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του 25χρονου μοντέλου Κάλλης Μουλκιώτη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην λεωφόρο Ποσειδώνος τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με το Star, το μοντέλο οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στην παραλιακή όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε προστατευτικό διάζωμα και έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Ήδη στο facebook δεκάδες φίλοι της μιλούν για τον σπάνιο χαρακτήρα της νεαρής φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ αλλά και στην δημοσιογραφία, ενώ είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Συμμετείχε μάλιστα στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 με το νούμερο 35.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ