Εβγαλαν Monopoly με πραγματικά χαρτονομίσματα -Κουτί του παιχνιδιού κυκλοφόρησε με 20.580 ευρώ

Πόσοι δεν έχουν ευχηθεί, περνώντας ώρες προσπαθώντας να αγοράσουν δρόμους και ξενοδοχεία, να ήταν αληθινά αυτά τα χαρτονομίσματα της Monopoly που κρατούσαν στα χέρια τους, παίζοντας το διάσημο επιτραπέζιο. Για κάποιους, η ευχή θα γίνει πραγματικότητα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού στη Γαλλία, η εταιρεία που το κατασκευάζει έβαλε πραγματικά χαρτονομίσματα σε 80 κουτιά! Το... τζακ ποτ θα το κερδίσει εκείνος που θα αγοράσει το παιχνίδι στο οποίο κάθε χαρτονόμισμα της «τράπεζας» έχει αντικατασταθεί με κανονικό, δηλαδή περιέχει 20.580 ευρώ.

Αλλα δέκα κουτιά κυκλοφόρησαν με 5 αληθινά 20ευρα, δύο 50ευρα και ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ. Ακόμη, 69 κουτιά της Monopoly περιλαμβάνουν από πέντε 10ευρα και άλλα τόσα 20ευρα.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι μοναδικό. Οταν ρωτήσαμε τους Γάλλους πελάτες μας, μας είπαν ότι ήθελαν να βρουν αληθινά χρήματα μέσα στο κουτί», εξήγησε η Φλοράνς Γκαγιά, διευθύντρια της Hasbro France.

Η επιχείρηση αλλαγής των χαρτονομισμάτων έγινε με απόλυτη μυστικότητα σε μία μικρή πόλη της Γαλλίας στην οποία συσκευάζεται η Monopoly και μάλιστα πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα δικαστικού κλητήρα, ώστε να γίνουν όλα σωστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Monopoly χαρτονομίσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ