«Σφάζονται» παιδιά & σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς για την περιουσία - iefimerida.gr

«Σφάζονται» παιδιά & σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς για την περιουσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικοί μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του και ήδη η οικογένειά του «σφάζεται» για την περιουσία που άφησε πίσω του.

Η τελευταία σύζυγος του ηθοποιού, η Σούζαν Σνάιντερ, κινήθηκε δικαστικά ενάντια στα τρία παιδιά του- από άλλο γάμο- διεκδικώντας αντικείμενα που ισχυρίζεται ότι πήραν οι Ζάκαρι, Ζέλντα και Κόντι.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν το Δεκέμβριο στο ανώτατο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, η Σνάιντερ κατηγορεί τα παιδιά του κωμικού ότι πήραν αντικείμενα χωρίς την άδειά της και ζήτησε από το δικαστήριο να εξαιρέσει τα περιεχόμενα του σπιτιού στο οποίο έμενε με τον ηθοποιό στην Καλιφόρνια από τα κοσμήματα, τα αναμνηστικά και τα άλλα αντικείμενα που θα πάρουν τα παιδιά.

Η άλλη πλευρά κάνει λόγο για προσβλητική συμπεριφορά και ανταπαντά ότι η Σνάιντερ- για την οποία σημειώνει με νόημα ότι ήταν μόλις τρία χρόνια σύζυγος του Γουίλιαμς- λειτουργεί ενάντια στις επιθυμίες του πατέρα τους.

Ο Γουίλιαμς, που αυτοκτόνησε τον Αύγουστο, άφησε στα παιδιά του αναμνηστικά και βραβεία από το χώρο του θεάματος και κάποια άλλα συγκεκριμένα προσωπικά αντικείμενα.

Είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Ζάκαρι, με την πρώτη σύζυγό του, την Βαλερί Βελάρντι. Μετά από το διαζύγιό τους, παντρεύτηκε την νταντά του γιου του, Μάρσα Γκέρσις και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Ζέλντα και τον Κόντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπιν Γουίλιαμς σύζυγος παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ