Μόλις πριν από μια εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Ριάνα «Four Five seconds» το οποίο προέκυψε σε συνεργασία με δύο κορυφαίους μουσικούς και ήδη ανέβηκε στο διαδίκτυο.
Η σκηνοθεσία του κλίπ έγινε από την ομάδα φωτογράφων μόδας Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin και το βίντεο δείχνει τους τρεις σταρ με απλά ρούχα σε λευκό υπόβαθρο.
![Τρία ιερά τέρατα μαζί: Ριάνα, Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Κέινι Γουέστ σε ένα τραγούδι [βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/rihana1_2.jpg?itok=5E9NAsd4)
![Τρία ιερά τέρατα μαζί: Ριάνα, Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Κέινι Γουέστ σε ένα τραγούδι [βίντεο] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/rihana2_1.jpg?itok=WzDMEb2g)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο