Μόσχα καλεί Καμμένο: Πρόσκληση από τον Ρώσο πρέσβη - iefimerida.gr

Μόσχα καλεί Καμμένο: Πρόσκληση από τον Ρώσο πρέσβη

Φωτογραφία: (EUROKINISSI /ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα κ. Ντέιβιντ Πιρς και με τον Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα κ. Αντρέι Μάσλοφ.

Θέματα που αφορούν στις διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ στον αμυντικό και στρατιωτικό τομέα συζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με τον πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Πιρς.

Μόσχα καλεί Καμμένο: Πρόσκληση από τον Ρώσο πρέσβη  | iefimerida.gr 0

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, επιβεβαίωσε με τον πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε σχέση με την πολεμική βιομηχανία και την ανταλλαγή προγραμμάτων εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Η συνάντηση με τον Ρώσο Πρέσβη

Πρόσκληση να επισκεφθεί τη Μόσχα μέσα στο επόμενο διάστημα δέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοφ, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο υπουργείο.
Όπως είπε ο υπουργός , η συζήτηση «επεκτάθηκε στις υπό εκκρεμότητα συμφωνίες μεταξύ των υπουργείων Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας και της Ρωσίας, τις δυνατότητες στρατηγικής συνεργασίας και την οργάνωση το 2016 του έτους της ελληνορωσικής φιλίας που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα αλλά και στη Ρωσία».

Μόσχα καλεί Καμμένο: Πρόσκληση από τον Ρώσο πρέσβη  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμένος πρέσβεις συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ