Χάνει τον Τζανδάρη ο ΠΑΟΚ - Ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ο 21χρονος - iefimerida.gr

Χάνει τον Τζανδάρη ο ΠΑΟΚ - Ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ο 21χρονος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φάνη Τζανδάρη έπεσαν στον κενό αφού όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ δεν έγινε νέα πρόταση στον Έλληνα μέσο. Αυτό σημαίνει ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος πλέον να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Τζανδάρης δεν έβαλε την υπογραφή του στην πρόταση που του είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ θεωρώντας τις οικονομικές απολαβές πολύ χαμηλότερες απ'αυτές που ο ίδιος αξίωνε. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, δεν κατατέθηκε νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή αφού από τη διοίκηση θεωρούσαν ότι με την τελευταία τους κίνηση είχαν πιάσει... ταβάνι.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Τζανδάρη με τον Δικέφαλο του βορρά, λήγει τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ φανης τζανδαρης Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ