Καταστράφηκε σχεδόν το μισό γεφύρι του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς [εικόνα] - iefimerida.gr

Καταστράφηκε σχεδόν το μισό γεφύρι του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από την Αρτα, τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών προκάλεσαν προβλήματα και σε άλλους νομούς της χώρας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των φωτογραφιών που δημοσιεύει το seleo.gr από το πριν και το μετά της πασίγνωστης γέφυρας στο Νεστόριο Καστοριάς όπου κάθε Αύγουστο γεμίζει από επισκέπτες για το διάσημο River Party.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, «η γνωστή σε όλους μας γέφυρα του River Party υπέστη μεγάλες καταστροφές και συγκεκριμένα ο ένας από τους τέσσερις θόλους (προς τη μεριά του κάμπινγκ) έχει καταστραφεί εντελώς, καθώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ακόμη και η ροή του ποταμού έχει αλλάξει και τώρα γίνεται από τα αριστερά. Τα φαινόμενα σήμερα είναι πολύ πιο ήπια και τις επόμενες ημέρες θα γίνει εκτίμηση των ζημιών και θα προχωρήσει η αποκατάστασή τους».

Καταστράφηκε σχεδόν το μισό γεφύρι του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Καταστράφηκε σχεδόν το μισό γεφύρι του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Πηγή φωτό: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεστόριο καστοριά γεφύρι river party Γέφυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ