Το πονηρό μυστικό της Καμίλα: Πώς κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πονηρό μυστικό της Καμίλα: Πώς κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, έχουν μόλις επιστρέψει από την περιοδεία στον Καναδά. Στο αεροδρόμιο, τους περιμένουν διαφορετικά αυτοκίνητα. Εκείνος, μπαίνει στην Aston Martin του, εκείνη σε μία λιμουζίνα. Ο προορισμός τους, επίσης διαφορετικός.

Οχι, δεν είναι μία εικόνα από την εποχή που βρίσκονταν στα κρυφά, πίσω από την πλάτη της λαίδης Νταϊάνα, ως παράνομοι εραστές. Είναι ένα στιγμιότυπο από το παρόν. Οι δύο τους- και κυρίως η δούκισσα της Κορνουάλης- φαίνεται ότι έχουν βρει το μυστικό για έναν καλό γάμο. Ζουν ακόμη σαν να έχουν εξωσυζυγική σχέση.

Τον Απρίλιο συμπληρώνουν δέκα χρόνια γάμου. Κάνουν όμως ξεχωριστές ζωές. Οπως λέει χαρακτηριστικά ένας από τους φίλους της, μιλώντας στην Daily Mail, η Καμίλα περνά λιγότερο χρόνο στο σπίτι του Κάρολου στο Χάιγκρουβ από ό,τι όταν ο πρίγκιπας ήταν ακόμη παντρεμένος με την Νταϊάνα. Εκείνα τα χρόνια, μόλις εκείνη έφευγε για τα παιδιά, έφτανε η Καμίλα.

Το πονηρό μυστικό της Καμίλα: Πώς κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σήμερα, εκείνη προτιμά να βρίσκεται στο σπίτι της στο Γουίλτσαϊρ, με τα πέντε εγγόνια της να τρέχουν τριγύρω. Εκείνος προτιμά την ηρεμία του Χάιγκρουβ, 17 μίλια πιο μακριά, όπου μπορεί να χώνεται στα βιβλία και τα έγγραφα, ή να δουλεύει στον κήπο του.

Το πονηρό μυστικό της Καμίλα: Πώς κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκείνοι που τους ζουν από κοντά λένε ότι η Καμίλα ξέρει πολύ καλά πώς να τον ηρεμήσει, πότε να μην είναι εκεί, πότε να τον αφήνει στις σκέψεις του, πότε να είναι η εξομολογήτριά του και πότε η ερωμένη του. Είναι αρκετά έξυπνη γιατί είναι κάθε τύπος γυναίκας που χρειάζεται εκείνος ανά πάσα στιγμή.

Γνωρίστηκαν περίπου πριν από 40 χρόνια και το σκληρό χιούμορ της τον έκανε να γελάει. Στη δεκαετία του '70, όταν η βασίλισσα έμαθε ότι ο γιος της έχει ερωμένη τη σύζυγο αδερφού αξιωματούχου, τη θεώρησε κάποια μοιχαλίδα που ξελόγιασε το γιο της. Εδωσε αυστηρές οδηγίες ώστε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς να μην μπει ποτέ σε λίστα καλεσμένων για οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση στην οποία η βασίλισσα θα ήταν παρούσα. Μερικές δεκαετίες αργότερα, το 2005, η Ελισάβετ παρέθετε δεξίωση για το γάμο της Καμίλα με το γιο της.

Μπορεί να περνούν ακόμη και ημέρες χωρίς να συναντηθούν, αλλά η Καμίλα ξέρει πολύ καλά πώς να τον χειριστεί. Στην αρχή, το μοναδικό της «όπλο» για αυτό ήταν το σεξ. Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, εκείνη έλεγε στον Κάρολο στο κρεβάτι και αυτό του άρεσε. Σήμερα έχει κι άλλα όπλα. Και το να ξέρει πώς να αλλάζει πρόσωπα ανά πάσα στιγμή είναι το καλύτερο.

Το πονηρό μυστικό της Καμίλα: Πώς κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το πονηρό μυστικό της Καμίλα: Πώς κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ