Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχεδιάστρια πολυτελών σκαφών Λύντια Μπερσάνι πιστεύει ότι υπάρχει μια ανισότητα στην αγορά πολυτελών σκαφών καθώς αυτά απευθύνονται αποκλειστικά μόνο σε πλούσιους κυρίους.

Η Μπερσάνι δημιούργησε ένα πολυτελέστατο γιοτ, μήκους 80 μέτρων, μόνο για κυρίες. Το σκάφος ονομάζεται La belle, που σημαίνει «Η όμορφη» στα γαλλικά, και οι εσωτερικοί του χώροι έχουν σχεδιαστεί περιλαμβάνοντας κρυστάλλους Swarovski και φύλα χρυσού. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και το χρυσό ενώ οι πολυθρόνες των καθιστικών είναι καλυμμένες με ακριβές γούνες. Το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα, που μπορούν να κοιμηθούν σε εξι σουίτες με μεγάλα, αυτοκρατορικού τύπου, κρεβάτια . Στο πάτωμα και στους τοίχους, οι τυχερές κυρίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μωσαϊκά, φτιαγμένα από χρυσό.

Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε περίπτωση που οι κυρίες πλήττουν, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν στα σαλόνια που έχουν φτιαχτεί ειδικά για συναυλίες. Το υπερπολυτελές γιοτ διαθέτει επίσης σπάω, σάουνα, χαμάμ και αίθουσα γυμναστικής για τις κυρίες που θέλουν να διατηρήσουν την φόρμα τους. Οι πιο απαιτητικές θα μπορούν να απολαύσουν μια ταινία στον μικρό κινηματογράφο ή να διαβάσουν ένα βιβλίο δίπλα στο τζάκι της βιβλιοθήκης. Η τελευταία πινελιά που έβαλε η σχεδιάστρια είναι το ελικοδρόμιο, στο οποίο σταθμεύει ένα ελικόπτερο βαμμένο στο χρώμα του χρυσού.

Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η Λύντια Μπερσάνι δηλώνει :«Η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την τιμή του γιοτ. Η πρόθεση μας ήταν να φτιάξουμε το πολυτελέστερο γιοτ στον κόσμο. Χρησιμοποιήσαμε μεγάλες ποσότητες χρυσού και πολύτιμων λίθων για να το φτιάξουμε, κάτι που θα το κάνει απίστευτα ακριβό».

Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Γιοτ χλιδής μόνο για γυναίκες -Με επένδυση από χρυσό, Swarovski και σπα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιοτ χρυσός πολύτιμοι λίθοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ