Με ελικόπτερο μεταφέρονται κάτοικοι χωριού στην Ορεινή Ναυπακτία -Αποκλεισμένοι από τις συνεχείς κατολισθήσεις - iefimerida.gr

Με ελικόπτερο μεταφέρονται κάτοικοι χωριού στην Ορεινή Ναυπακτία -Αποκλεισμένοι από τις συνεχείς κατολισθήσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί τόπου σε όλες τις πληγείσες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την αντιμετώπιση των κατά τόπους καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται κλιμάκια Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων και Γεωλόγων από τις υπηρεσίες της ΠΔΕ, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και του δήμου Αγρινίου, ενώ παραμένει η επιφυλακή στα πιο κρίσιμα σημεία.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας μεταβαίνει στην ορεινή Ναυπακτία όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατολίσθησης στον οικισμό Κλεπά.

Σε αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνας Σταρακά προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιείται η αποστολή ελικοπτέρου για τη μεταφορά τεσσάρων από τους πενήντα 50 κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι χρήζουν ιατρικής βοήθειας.

Αυτήν την ώρα η κ. Σταρακά και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιάννης Τέγας βρίσκονται σε σύσκεψη, που συγκάλεσε η ίδια με το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Ναυπακτίας και με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής, το σωστό συντονισμό, αλλά και για συνεχή επιφυλακή σε ενδεχόμενες καταστροφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ