«Τρίποντο» τίτλου στη Βέροια για τον Ολυμπιακό και +5 από τον ΠΑΟΚ - Ολα τα γκολ της αγωνιστικής [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τρίποντο» τίτλου στη Βέροια για τον Ολυμπιακό και +5 από τον ΠΑΟΚ - Ολα τα γκολ της αγωνιστικής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο +5 ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ μετά το 2-0 μέσα στη Βέροια επί της τοπικής ομάδας για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου στο 71’ και το 2-0 ο Ντοσεβί στο 86', ενώ από το 11’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπαλάφας και στο 76’ ο Μπατιόν μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Ιωαννίδη. Το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει και τον φετινό τίτλο στην Super League.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Η πρώτη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 την Κέρκυρα

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ στο βούρκο των Ζωσιμάδων λύγισε την Κέρκυρα με σκορ 2-1 και πανηγύρισε για πρώτη φορά νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2015. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν με τον Χαβίτο στο 14ο λεπτό, έπειτα από γλίστρημα του Μπέριου, όμως η ομάδα του Πετράκη αντέδρασε απαντώντας με το… ίδιο νόμισμα. Πρώτα ο Ίλιτς στο 45+2’ κι εν συνεχεία ο Μανιάς (80’) έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους εκμεταλλευόμενοι την αναστάτωση στην άμυνα του Κουτζαβασίλης. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας απέκρουσε πέναλτι του Κοροβέση στο 90+3, όμως η ομάδα του δεν είχε τον χρόνο για να σώσει τον βαθμό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ριβέρα, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες, Ναδάλες

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμες, Καρντόσο, Μαρκόφσκι, Κρητικός, Κόντος (73’ Καϊκούτ), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Λεάλ (46’ Φάμπιο)

«Διπλό» της Ξάνθης στη Λιβαδειά με Καπετάνο

Με σκόρερ του νικητήριου γκολ τον Παντελή Καπετάνο και ακόμη ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η Ξάνθη πέρασε με σκορ 2-1 από τη Λειβαδιά και «βλέπει» πλέι οφ στην Super League. Με «μαέστρο» τον Ρουμάνο προπονητή και σκόρερ τους Γκομσί και Καπετάνο, νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για τον οποίο προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Βούκσεβιτς. Με δέκα από το 39’ οι Βοιωτοί εξ αιτίας αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ζίτο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Ζιτο, Βούκσεβιτς, Τομας, Σοτέλο (73’ Κατίδης), Πίντερ (56’ Γκόμες), Μιλοσάβλιεφ (51’ Μιλοσάβλιεφ), Μιλιάζες, Μπουσταμάντε.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Βάλτερ (57’ Λουσέρο), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος (71’ Σολτάνι), Μπέλιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ