Το VW Golf GTD στέισον εγγυάται γρήγορες μεταφορές - iefimerida.gr

Το VW Golf GTD στέισον εγγυάται γρήγορες μεταφορές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Volkswagen θεωρεί πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν το αυτοκίνητό τους να συνδυάζει την πρακτικότητα ενός στέισον με τις επιδόσεις ενός δυνατού diesel κι έτσι μετά το hatchback παρουσίασε και το Golf GTD Variant. Τη στέισον έκδοσή του δηλαδή, η οποία θα εμφανιστεί επίσημα, σε περίπου 1 μήνα, στην έκθεση της Γενεύης.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει κι εδώ ο πετρελαιοκινητήρας των 2.000 κυβικών και των 184 ίππων, που εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 7,9 δεύτερα και μια τελική κοντά στα 230, την ίδια στιγμή που χρειάζεται μόλις 4.4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Οπτικά το στέισον Golf GTD θα ξεχωρίζει από τους διαφορετικούς προφυλακτήρες και τη μάσκα του, τα σκούρα πίσω φώτα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τους τροχούς των 17 ιντσών και τη χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση. Αντίστοιχα στο εσωτερικό θα υπάρχουν σπορ καθίσματα, μεταλλικά πεντάλ και άλλες λεπτομέρειες που θα τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του.

Το VW Golf GTD στέισον εγγυάται γρήγορες μεταφορές | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOLF Volkswagen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ