Τετ-α-τετ Βενιζέλου-Σόιμπλε στην Πολωνία - iefimerida.gr

Τετ-α-τετ Βενιζέλου-Σόιμπλε στην Πολωνία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο Ε. Βενιζέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη συνεδρίαση του EUROGROUP- ECOFIN τη Παρασκευή και το Σάββατο. Ωστόσο, το βράδυ του Έλληνα υπουργού δεν θα είναι... χαλαρό και ήρεμο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Β. Σόιμπλε, ο οποίος διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτό της ελληνικής αποστολής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός ομόλογος του Ε. Βενιζέλου ήταν αυτός που ζήτησε να συναντηθούν, προκειμένου να συζητήσουν πριν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, κρίσιμα θέματα από τα οποία θα κριθεί εν πολλοίς και η εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Ενδεικτικές του κλίματος που θα συναντήσει η ελληνική αποστολή είναι οι δηλώσεις του παραιτηθέντος επικεφαλής οικονομολόγου της ΕΚΤ, Γιούργκεν Σταρκ, ο οποίος χαρακτηρίζοντας εκ νέου προβληματική τη προτεινόμενη λύση των ευρωομολόγων, έστειλε νέο μήνυμα στην Αθήνα- αποτυπώνοντας την άποψη πολλών σκληρών εντός της Ευρωζώνης- ξεκαθαρίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες εάν η Ελλάδα αποτύχει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ