Μήνυμα Βερολίνου σε Αθήνα: Δεν προβλέπεται τετ α τετ Τσίπρα-Μέρκελ - iefimerida.gr

Μήνυμα Βερολίνου σε Αθήνα: Δεν προβλέπεται τετ α τετ Τσίπρα-Μέρκελ

The Council of the European Union / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα ότι δεν προβλέπεται κατ’ ιδίαν συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ με το νέο Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, έστειλε το Βερολίνο.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης, Κριστιάνε Βιρτς, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόσκληση ή σχετικός σχεδιασμός. Ωστόσο, όπως εκτίμησε, σίγουρα θα δοθεί ευκαιρία για συνομιλίες στις Βρυξέλλες.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ, κληθείς να σχολιάσει αν η ελληνική κυβέρνηση επιχείρησε σκόπιμα να μην συμπεριλάβει τη Γερμανία στην ατζέντα των πρώτων επισκέψεων (καθώς μεταβαίνει στην Κύπρο και στη Ρώμη), απάντησε: «Θεωρώ εντελώς εσφαλμένο να συνάγεται ότι η Γερμανία είναι αποκλεισμένη από τη νεοεκλεγείσα ελληνική κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ