Γκάλοπ για το κούρεμα χρέους: Τι απαντούν οι Γερμανοί - iefimerida.gr

Γκάλοπ για το κούρεμα χρέους: Τι απαντούν οι Γερμανοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τι ακριβώς επιθυμούν οι Γερμανοί πολίτες να γίνει με το κούρεμα του ελληνικού χρέους, διαφαίνεται καθαρά από τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Emnid για λογαριασμό του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού Ν24.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης καθίσταται σαφές πως το αίτημα της νέας ελληνικής κυβέρνησης για διαγραφή σημαντικού μέρους του χρέους, βρίσκει ελάχιστους θιασώτες στη Γερμανία. Συγκεκριμένα μόλις το 16% των Γερμανών τάσσεται υπέρ ενός «καθαρού» κουρέματος υπέρ της Ελλάδας.

Υπάρχει επίσης ένα ποσοστό 33% των ερωτηθέντων που κλείνουν περισσότερο προς μια ποιο light εκδοχή ελάφρυνσης και η οποία μπορεί να επιτευχθεί με την παράταση του χρόνου αποπληρωμής των υφιστάμενων δανείων, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών (το 43% της έρευνας) στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε παραχώρηση προς την Ελλάδα και ιδιαίτερα σε μείωση του χρέους της από τους Ευρωπαίους εταίρους.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ