Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό - Τι είπε ο Αναστασίου στους παίκτες

Ο αποκλεισμός από την Σκόντα Ξάνθη αλλά κυρίως η τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία της έκρηξης μερίδας του κόσμου χθες στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία αποχώρησαν με σκυμένο το κεφάλι, με το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ στα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου υποτίμησε την αντίπαλό του και οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα απ' όσα ζήτησε πριν το ματς. Ο Έλληνας τεχνικός αρκέστηκε σε αυτό το σχόλιο στα αποδυτήρια καθώς διαπίστωσε την κακή ψυχολογική κατάσταση των παικτών του. Ενδεικτική ήταν μάλιστα μια σκηνή, με έναν οπαδό να ρωτάει σε ήπιο τόνο τον Ζέκα και αυτός να μην μπορεί να δώσει εξήγηση την στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Έχοντας απομακρυνθεί αρκετά από την κορυφή μετά τις εκτός έδρας απώλειες βαθμών, το τριφύλλι θα προσπαθήσει να τρέξει ένα καλό σερί προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για κατάκτηση του τίτλου. Στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φυσικά παραμένει και η 2η θέση οπότε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι-οφ αποτελεί αυτή την στιγμή τον κύριο στόχο.

Κανένα θέμα Αναστασίου

Από τον Παναθηναϊκό δεν προκύπτει κανένα θέμα προπονητή. Γιάννης Αναστασίου και Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να έχουν μια συνάντηση τις επόμενες μέρες όμως η ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να προχωρήσει κανονικά. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία δεν δείχνει να επηρεάζεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Πρόβλημα με Καρέλη

Οσφυαλγία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Νίκο Καρέλη στο ημίχρονου του αγώνα με την Ξάνθη. Ο νεαρός επιθετικός παραπονέθηκε για πόνο στη μέση και γι' αυτό κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί. Η κατάστασή του εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά θα φανεί σήμερα, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι 50-50 να παίξει με τους Κρητικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ