«Οι κατηγορίες είναι...φούσκες» δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης - iefimerida.gr

«Οι κατηγορίες είναι...φούσκες» δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O κατηγορούμενος για τα στημένα ματς μεταφέρθηκε απόψε αργά στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ενταλμάτων όπου και υποστήριξε στους δημοσιογράφους που περίμεναν, πως «οι κατηγορίες είναι φούσκες» ενώ για το διάστημα που ήταν καταζητούμενος είπε: «Περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει από τις διακοπές του για να παραδοθώ».

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης στην Εισαγγελία, ο Ψωμιάδης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης κ. Κασσίμη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα βρεθεί και πάλι στην Ευελπίδων, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του δύο παλιές καταδίκες.Στο πλευρό του στην Ευελπίδων έσπευσε και ο γιος του Σταύρος Ψωμιάδης, πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα που κατηγορείται στην ίδια υπόθεση.Εντωμεταξύ προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 10.30 το πρωί, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου.
Σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή από τον περασμένο Ιούνιο, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ των οποίων και αυτής για εγκληματική οργάνωση.

Νωρίτερα είχε δηλώσει: "Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Δεν έχω καμιά σχέση με τα στημένα. Κρυβόμουν, γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είμαι θύμα πλεκτάνης, θύμα του συστήματος" ισχυρίστηκε με θράσος έξω απο την ΓΑΔΑ ο Μάκης Ψωμιάδης,έχοντας αφήσει μούσι για να μην αναγνωρίζεται και φορώντας χειροπέδες

Ο Ψωμιάδης συνελήφθη σε μονοκατοικία που είχε νοικιάσει πριν από ένα μήνα, στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην περιοχή του Σουνίου Τον παρακολουθούσαν τις 5-6 τελευταίες ημέρες άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας, χρησιμοποιώντας το γνωστό βαλιτσάκι της ΕΥΠ.Δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει έφοδος, οπότε και συνελήφθη. Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ενταλμάτων .

Ο γνωστός «αγαπούλας» φυγοδικεί από τις 26 Ιουνίου όταν το όνομα του δόθηκε στη δημοσιότητα από την Εισαγγελεία Αθηνών για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Από εκείνη τη μέρα τα ίχνη του χάθηκαν και η Εισαγγελεία Εφετών έκδοσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, αφού το ενδεχόμενο φυγής του στο εξωτερικό ήταν πολύ μεγάλο.

Η εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων σε συνδιασμό με το ιδιαίτερα βεβαρυμένο παρελθόν του, στοίχησαν στον Μάκη Ψωμιάδη την οποιαδήποτε ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αφού η πειθαρχική επιτροπή της Super League του απαγόρεψε τη συμμετοχή εφ' όρου ζωής σε αγωνιστικούς χώρους και ποδοσφαιρικά σωματεία

Διαβάστε ΕΔΩ για το «βρώμικο» παρελθόν του «Μάκαρου» και ΕΔΩ μερικούς από τους διαλόγους που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ