Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την προσωπική της ζωή - iefimerida.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την προσωπική της ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιαμφισβήτητα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα που όλοι λατρεύουν να ασχολούνται μαζί τους. Τα σχόλια που αφορούν στην επαγγελματική της πορεία, αλλά και στη συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της δεν είναι λίγα, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές, ειδικά τελευταία, που κυκλοφορούν πληροφορίες ότι κόβεται η εκπομπή της.

Η ίδια σπάνια απαντά σε όλα αυτά. Μία από τις σπάνιες φορές που θέλησε να μιλήσει ήταν στο περιοδικό Hello, σε μια συνέντευξη που αναφέρθηκε και στα σεξιστικά σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Ακούγονται πολλά σεξιστικά σχόλια. Αυτό, στον αιώνα που διανύουμε, το θεωρώ δείγμα έλλειψης παιδείας. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων και των επιλογών του. Κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. Δεν ξέρω τι μ' ενοχλεί περισσότερο, απλά το ένα δεν συνάδει με το άλλο. Δε σημαίνει ότι επειδή στην προσωπική μου ζωή έχω κάνει μια επιλογή, αυτό υποδηλώνει ότι δεν είμαι καλή στη δουλειά μου ή το αντίθετο. Πολύς κόσμος συνδυάζει αυτά τα δύο, με αποτέλεσμα ν' ακούγονται ανακρίβειες, δημιουργώντας ένα κλίμα άνευ ουσίας», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν αισθάνεται σταρ, απάνησε: «Νομίζω ότι μόνο ο χρόνος το δείχνει. Φαντάζομαι ότι ούτε οι μεγάλοι σταρ όταν ξεκινούσαν ήξεραν ότι είναι κάτι διαφορετικό, ούτε οι μεγάλοι επιστήμονες όταν ανακάλυπταν πράγματα είχαν την αίσθηση του μεγέθους του επιτεύγματος τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ