Ανευ προηγουμένου επίθεση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στον Ηλία Κανέλλη για μια ανάρτησή του στο Facebook - iefimerida.gr

Ανευ προηγουμένου επίθεση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στον Ηλία Κανέλλη για μια ανάρτησή του στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα άκρως επιθετικό σχόλιο για μια προσωπική ανάρτηση του Ηλία Κανέλλη στο facebook κάνει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών καταλήγοντας πως «Το πιθανότερο είναι ότι έχει αδειάσει η θέση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής!»


Αφορμή οι ενδυματολογικές επιλογές της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης που σχολιάστηκαν εκτενώς στα social media. H εφημερίδα εστιάζει στο προσωπικό σχόλιο του Ηλια Κανέλλη στον προσωπικό του λογιαριασμό στο facebook. Γράφει χαρακτηριστικά υπό τον τίτλο Κιτρινισμός:


«Ευτυχώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πολύ ψηλή και μπορεί να μην είδε το σούρσιμο των εμετικών ερπετών στο διαδίκτυο που μπήκαν εμβόλιμα σε «δημοσιογραφικές» πένες, ενώ ο νέος υπουργός Υγείας στερείται την όραση και ούτε αυτός θα είδε τον χλευασμό της αδυναμίας του.
Εμείς όμως οι υπόλοιποι είδαμε και διαβάσαμε το «σχόλιο» του Ηλία Κανέλλη και των ομοίων του στο φέισμπουκ και μετά σε διάφορα ιστολόγια που το αναπαρήγαγαν.

Ανευ προηγουμένου επίθεση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στον Ηλία Κανέλλη για μια ανάρτησή του στο Facebook | iefimerida.gr 0


Ο Ηλίας Κανέλλης σχολίασε ως εξής τη φωτογραφία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσέρχεται στην ορκωμοσία με ένα κίτρινο παλτό και λίγο πιο πέρα τον Π. Κουρουμπλή να προσέρχεται κι αυτός: «Νομίζω ότι ο Κουρουμπλής βλέπει, δεν εξηγείται αλλιώς η απόσταση».
Το σχόλιο ξεπέρασε τον ορισμό της «κίτρινης», ρατσιστικής και σεξιστικής δημοσιογραφίας.


Το πιθανότερο είναι ότι έχει αδειάσει η θέση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής!»

O Hλιας Κανέλλης σχολίασε το δημοσίευμα στον προσωπικό του λογαριασμό σήμερα το πρωί γράφοντας «αν το σταλινικό μίσος συναντάει (μαζί με το πολιτικό γλείψιμο) την ηλιθιότητα. Πώς το 'λεγε ο Βολινσκί; "Δεν θέλω να πεθάνω ηλίθιος".»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ