Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί, αφού, επαναλαμβάνω, προσέξετε το παρασκήνιο που ίσως κινείται αυτή την περίοδο, προσπαθήστε να δείτε τα θέματα που σχετίζονται με αυτό το παρασκήνιο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που εκφράζει τις συναισθηματικές σας σχέσεις, περνά στους Ιχθύς, γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα σε αυτόν τον τομέα, τα οποία θα σας προβληματίσουν. Καλύτερα να μην συζητήσετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για κάποιες οικογενειακές επαφές που μπορεί να έχετε, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σας ζημιώσει. Θα δείτε φίλους από τα παλιά, ή θα δημιουργηθούν κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή ή την συλλογική σας εργασία. Όμως, τα θέματα αυτά, δεν ολοκληρώνονται από την μια στιγμή στην άλλη, μιας και ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, αλλά έρχονται στην επιφάνεια για να επιλυθούν.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους σήμερα ένα οικονομικό θέμα δεν παίρνει την τροπή που επιθυμείτε. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά στους Ιχθύς , αλλά συναντά δυσκολίες λόγω του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Έτσι, το διήμερο αυτό, ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο πολύ σημαντικά θέματα, θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην κάνετε συζητήσεις ούτε για τα οικονομικά, ούτε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην έχετε απαιτήσεις αυτή την περίοδο! Ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου) φέρνει στην επιφάνεια δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους , ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο, η σημερινή ημέρα δεν είναι και η καλύτερη, καθώς εμφανίζει εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο ή στις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέματα ταξιδιών, σπουδών και νομικών υποθέσεων έρχονται τώρα στο προσκήνιο για να επιλυθούν, έστω και αν ακόμη δεν έχουν πάρει την τροπή που εσείς επιθυμείτε. Ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει τώρα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ( που είστε γεννημένοι 1-10 Ιουνίου), φέρνοντας παλιές υποθέσεις στο προσκήνιο. Είναι μια ευεργετική, πολύ σημαντική όψη, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν αργότερα.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, με την Σελήνη (δικό σας κυβερνήτη πλανήτη) να βρίσκεται σε μια όχι και τόσο ευχάριστη όψη, κάποια θέματα που υπάρχουν μέσα σας έρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Αποφύγετε λοιπόν να έρθετε σε σύγκρουση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αποφύγετε τα ταξίδια ή την εφαρμογή κάποιων σχεδίων που είχατε, γιατί σήμερα φαίνεται να χαλάνε. Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος (μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου), ίσως να μην μπορέσετε να ρυθμίσετε εύκολα ένα οικονομικό θέμα. Ακόμη, λόγω του Ερμή, ίσως να μην μπορέσετε να βοηθήσετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Λέων
Εσάς τους Λέοντες, οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή είναι αυτά που σας προβληματίζουν σήμερα.Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας δεν δείχνει να παίρνει την πορεία που επιθυμείτε. Επίσης, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας φαίνεται να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου, με τον ανάδρομο Δία να επηρεάζει τώρα το δικό σας δεκαήμερο, αναθεωρείτε τις απόψεις σας για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο γενικότερα. Παλιοί έρωτες επιστρέφουν. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Παρθένος
Παρθένοι μου, ο Ερμής ( κυβερνήτης πλανήτης σας) κινείται σε ανάδρομη πορεία (μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου) και εξακολουθεί να φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας. Όμως, σήμερα, ένα επαγγελματικό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που θέλετε. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας φαίνεται ότι τώρα έρχονται στην επιφάνεια παλιές ιστορίες, που έχουν σχέση με οποιοδήποτε θέμα αφορά στην οικογένεια ή στις σχέσεις σας. Ο Άρης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη να περνά στους Ιχθύς, μια πολύ σημαντική μετακίνηση για εσάς τους Ζυγούς, διαφαίνεται τώρα μια δυσκολία στην εργασία ή γενικότερα την υγεία σας. Στη συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή κάποιες συζητήσεις που αφορούν παλιές υποθέσεις σας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά δεν ευνοούνται. Σε σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου) ο ανάδρομος Δίας φαίνεται να επαναφέρει ένα θέμα που δεν έχει τελειώσει, ώστε να ρυθμιστεί.

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την συναισθηματική σας ζωή, έναν σημαντικό τομέα για σας τους Σκορπιούς! Τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν όπως εσείς θα θέλατε, καθώς υπάρχει μια δυσκολία σε σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα οικονομικό σας θέμα παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς διαφαίνονται οι δυσκολίες και η επιρροή του Κρόνου, που αυτή τη στιγμή σας αγγίζει. Οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και σας φορτίζουν. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου,ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε αναταράξεις σε οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους υπάρχουν πολύ σημαντικά θέματα, τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε να συζητήσετε ένα επαγγελματικό θέμα και αποφύγετε να ζητήσετε χάρες από σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις που έχουν σχέση με την εργασία σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους ένα συναισθηματικό θέμα έρχεται σήμερα στο προσκήνιο.Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια θέματα ή κάποια προβλήματα.Τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως εσείς θα θέλατε. Ακόμη, παρατηρούνται παρανοήσεις και λάθη. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε σχόλια εις βάρος σας.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Αν και φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σήμερα και αύριο δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση τόσο με την προσωπική σας ζωή όσο και με τον επαγγελματικό σας τομέα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ