Άνω κάτω στην κεντροδεξιά "πολυκατοικία" - iefimerida.gr

Άνω κάτω στην κεντροδεξιά "πολυκατοικία"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνω-κάτω είναι για μία ακόμη φορά στην "κεντροδεξιά πολυκατοικία", αφού οι ένοικοι βάλλουν... κατά αλλήλους. Δεν είναι μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη, που επιτέθηκε στο Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά. Επίθεση στην πρώην υπουργό Εξωτερικών εξαπέλυσε και ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέπληξε πολλούς όταν, χθες, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Μιλώντας στο προσυνέδριο της ΔΗΣΥ στη Λάρισα, η κ. Μπακογιάννη ζήτησε "εθνική συνεννόηση" μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, ενώ μίλησε και για... κωλοτούμπες. «Εάν οι δυνάμεις του τόπου δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν σε ένα συνολικό σχέδιο επίλυσης της κρίσης και συνεχίσουν να ακολουθούν τις πολιτικές πριν από την κρίση, τότε το λόγο έχει ο λαός», είπε χαρακτηριστικά, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία άσκησης της οικονομικής πολιτικής.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν ίδρυσε το κόμμα από γινάτι απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά και τότε ήταν που επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. "Δεν θα είχε νόημα η δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας αν ήταν να κλέψουμε τη δόξα της μηδενιστικής αριστεράς και τον τυχοδιωκτισμό, τις ατάκες και τις κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη που τη μία μέρα φλερτάρει με τον κύριο Σαμαρά και την επόμενη τον αποκαλεί προδότη".

Επίθεση Χαρακόπουλου

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκάλεσε ένα λογοπαίγνιο του Μάξιμου Χαρακόπουλου, που αντί να μιλήσει για ΔΗΣΥ (Δημοκρατική Συμμαχία) μίλησε για "ΔΥΣΗ", εννοώντας ότι η κ. Μπακογιάννη τελειώνει πολιτικά.
Ο κ. Χαρακόπουλος χαρακτήρισε ως “σαμένη ψήφο” την ψήφο στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. «Χαμένα κόπια λέμε στη Θεσσαλία” δήλωσε. “Όπως φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να περάσει το κατώφλι εισόδου στη βουλή. Κι αυτό γιατί το κόμμα της κας Μπακογιάννη δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας. Είναι δημιούργημα προσωπικής πικρίας, κόμμα από ινάτι γιατί δεν μπόρεσε να εκλεγεί αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία. Στόχος της είναι να κάνει ζημιά στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα τα καταφέρει!
Η επιλογή της να ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ και την αδιέξοδη πολιτική του Μνημονίου είναι επιλογή που σφραγίζει την αποτυχία του πολιτικού της εγχειρήματος», κατέληξε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ