Eκπληξη: Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήθελε τον Κοτζιά υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σαμαρά - iefimerida.gr

Eκπληξη: Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήθελε τον Κοτζιά υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Δεν θα αλλάξει τη θετική γνώμη που έχει για τον Νίκο Κοτζιά, τον νέο υπουργό Εξωτερικών, για λόγους «κομματικού πατριωτισμού» λέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ΥΠΕΞ αλλά και για τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης.

Γράφει χαρακτηριστικά στο facebook:

«Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες". Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.
Θετική επίσης η επιλογή του κ. Νικολούδη, εξαίρετου Εισαγγελικού λειτουργού, γνωρίζει την λειτουργία της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης κι έχει τον επαγγελματισμό και την απαραίτητη μετριοπάθεια για την θέση αυτή, όπου δεν χωράνε αριστερίστικες ακρότητες και πειραματισμοί.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ