Ο Σαμαράς στη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς στη Σαουδική Αραβία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Αλ Χιλάλ θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Σαμαράς. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη τον Ιούνιο.

Ο Σαμαράς είχε ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες από την Γουέστ Μπρόμιτς πως δεν υπολογίζεται από τον αγγλικό σύλλογο. Ο διεθνής άσος, προσπάθησε να βρει ομάδα στην Ευρώπη όμως η μόνη καλή πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν αυτή από την Αλ Χιλάλ, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα δαπανήσει περίπου 1 εκ. ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη. Αναμένεται να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία στα τέλη της εβδομάδας όπου θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα γίνει αυτόματα ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ