Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες]

Με μία άκρως αποκαλυπτική επίδειξη μόδας στο Παρίσι, σόκαρε τους παρευρισκόμενους, ο σχεδιαστής Rick Owens.

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής παρουσίασε την κολεξιόν του και αποφάσισε να ξεχωρίσει ανάμεσα στους σχεδιαστές, όχι πρωτοτυπώντας με το κόνσεπτ της επίδειξης, αλλά με τα ίδια τα ρούχα. Και σίγουρα τα ρούχα του σχεδιαστή Rick Owens θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, όχι όμως με τον τρόπο που νομίζετε.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την χειμερινή ανδρική συλλογή ρούχων του σχεδιαστή για το 2015, που αποτελείται από ολόσωμες φόρμες ή μακριά φορέματα, τα οποία έχουν μία τρύπα σε στυλ λαιμόκοψης, στο επίμαχο σημείο των ανδρών. Το σοκαριστικό βέβαια, για τους επισκέπτες δεν ήταν αυτό, αλλά η πρόταση που κάνει ο σχεδιαστής στο κοινό, να φοράνε τα ρούχα χωρίς εσώρουχα και να έχουν σε κοινή θέα τα γεννητικά τους όργανα, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και με τα μοντέλα.

Πολλοί από αυτούς που βρέθηκαν στο σόου, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, κάνοντας χιουμοριστικές αναρτήσεις στο twitter για την εμπειρία τους μπροστά στα ακάλυπτα επίμαχα των μοντέλων για χάρη του σχεδιαστή, ενώ άλλοι έμειναν αδιάφοροι υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα επίδειξη σχεδιαστής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ