Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία άκρως αποκαλυπτική επίδειξη μόδας στο Παρίσι, σόκαρε τους παρευρισκόμενους, ο σχεδιαστής Rick Owens.

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής παρουσίασε την κολεξιόν του και αποφάσισε να ξεχωρίσει ανάμεσα στους σχεδιαστές, όχι πρωτοτυπώντας με το κόνσεπτ της επίδειξης, αλλά με τα ίδια τα ρούχα. Και σίγουρα τα ρούχα του σχεδιαστή Rick Owens θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, όχι όμως με τον τρόπο που νομίζετε.

Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα πρόκειται για την χειμερινή ανδρική συλλογή ρούχων του σχεδιαστή για το 2015, που αποτελείται από ολόσωμες φόρμες ή μακριά φορέματα, τα οποία έχουν μία τρύπα σε στυλ λαιμόκοψης, στο επίμαχο σημείο των ανδρών. Το σοκαριστικό βέβαια, για τους επισκέπτες δεν ήταν αυτό, αλλά η πρόταση που κάνει ο σχεδιαστής στο κοινό, να φοράνε τα ρούχα χωρίς εσώρουχα και να έχουν σε κοινή θέα τα γεννητικά τους όργανα, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και με τα μοντέλα.

Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πολλοί από αυτούς που βρέθηκαν στο σόου, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, κάνοντας χιουμοριστικές αναρτήσεις στο twitter για την εμπειρία τους μπροστά στα ακάλυπτα επίμαχα των μοντέλων για χάρη του σχεδιαστή, ενώ άλλοι έμειναν αδιάφοροι υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ.

Ανατρεπτική μόδα από το Παρίσι [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα επίδειξη σχεδιαστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ