Και οι Οικολόγοι Πράσινοι στην κυβέρνηση -Ο Γιάννης Τσιρώνης στο υφυπουργείο Περιβάλλοντος - iefimerida.gr

Και οι Οικολόγοι Πράσινοι στην κυβέρνηση -Ο Γιάννης Τσιρώνης στο υφυπουργείο Περιβάλλοντος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τον νέο πρωθυπουργό της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να διευρύνει τον κυβερνητικό συνδυασμό, βάζοντας στην κυβέρνηση εκτός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στελέχη της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων Πράσινων.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης θα ακουστεί και ένα όνομα-έκπληξη, που δεν θα προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ. Ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να υπουργοποιήσει και ένα μέλος των Οικολόγων Πράσινων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να δώσει τους Οικολόγους Πράσινους και στον Γιάννη Τσιρώνη το υφυπουργείο Περιβάλλοντος, στέλνοντας σε όλους μήνυμα ενότητας. Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει το πρόσωπο που θα αναλάβει το υπουργείο. Με αυτή την κίνηση, πάντως, ο πρωθυπουργός ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή αξιοποίησης στελεχών των Οικολόγων Πράσινων, καθώς η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου στο πλευρό της Ρένας Δούρου εξασφάλισε στον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά και την Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ