Η κοκαΐνη και οι μαύροι ερωτικοί σύντροφοι της Σάρα Πέιλιν - iefimerida.gr

Η κοκαΐνη και οι μαύροι ερωτικοί σύντροφοι της Σάρα Πέιλιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαιτέρως «προκλητική» βιογραφία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στην Αμερική και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να κλείσουν μάτι με πρώτη και και καλύτερη, φυσικά ,τη Σάρα Πέιλιν που είναι και το «τιμώμενο πρόσωπο»... Χρήση κοκαίνης, φετίχ για μαύρους άντρες, άπιστη σύζηγος και κακή μαμά είναι λίγα μόνο απ΄ αυτά που ταλαιπωρούν την ευσεβή κυρία του Tea Party..

Ο Μακ Γκίνις επικαλείται μαρτυρίες από φίλους και συνεργάτες της πρώην κυβερνήτη της Αλάσκα για να στηρίξει τα λεγόμενά του. To αμερικάνικο περιοδικό National Enquirer δημοσιεύει αποσπάσματα από την επίμαχη βιογραφία.. Ας δούμε μερικές απ’ αυτές..

Η Σάρα Πέιλιν και η σύντομη σεξουαλική σχέση με τον αστέρα του NBA Glen Rice.

Μια παλιά ιστορία που δεν είχε γίνει ποτέ γνωστή με τόσες λεπτομέρειες

Η Σάρα Πέιλιν «την έβρισκε» με μαύρους άντρες.

Σύμφωνα με την βιογραφία η Σάρα Πέιλιν μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο απέκτησε αυτή την ιδιαίτερη λατρεία , γεγονός που δύσκολα θα μπορέσει να εξηγήσει στο σημερινό κοινό της

Η Σάρα Πέιλιν και τα ναρκωτικά

Όλα αυτά πριν εκλεγεί κυβερνήτης της Αλάσκα, όταν κάποιοι την είδαν να σνιφάρει πάνω σε ένα βαρέλι πετρελαίου ενώ πέρναγε τις διακοπές σε χειμερινό θέρετρο. Στη βιογραφία επίσης αναφέρεται πως ένας στενός συνεργάτης της συνελήφθη να οδηγεί κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. Τέλος αναφορά γίνεται και στην χρήση χόρτου από την Σάρα στο Πανεπιστήμιο.

Η Σάρα Πέιλιν απατούσε τον σύζυγό της επανειλημμένα.

Ο Μακ Γκίνις αναφέρει στη βιογραφία πως η Πέιλιν, όχι μόνο είχε τη σχέση με τον Γκλεν Ράις λίγο πριν παντρευτεί τον Τοντ Πέιλιν, αλλά τον είχε απατήσει και με ένα συνεργάτη του

Η Πέιλιν είναι κακή μαμά.

Στη βιογραφία αναφέρεται πως η Πέιλιν παραμελεί συστηματικά τα παιδιά της ενώ όταν ο σύζυγος δεν είναι παρών τα αφήνει να κάνουν ότι θέλουν κάνοντας τους χάρες για να την αφήνουν ήσυχη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ