Μίτσελ:«Δύσκολα θα αναλάβω την Εθνική Ελλάδας» - iefimerida.gr

Μίτσελ:«Δύσκολα θα αναλάβω την Εθνική Ελλάδας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιβεβαίωση της συνάντησής του με τον Γιώργο Καραγκούνη και στην πρόταση που δέχθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας, προχώρησε ο Μίτσελ χαρακτήριζοντας δύσκολη τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του δεν θέλησε να κρυφτεί και επαλήθευσε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Καραγκούνη να έχει συναντηθεί μαζί του προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Μίτσελ την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

«Ο Καραγκούνης μου πρόσφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική Εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό»

Η περίπτωση του Μίτσελ πάντως εξ'αρχής έδειχνε αρκετά δύσκολη αφού το κασέ του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να προσφέρει η ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ